Whitepaper ICT + ERP

Hoe flexibel is uw ICT-landschap? Met een integratie platform kunt u de stap maken naar een dynamische omgeving waarmee u snel op veranderingen kunt anticiperen. Meer weten? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt de whitepaper ECT+ERP direct per mail.

Whitepaper - ICT ERP

Informatieoverdracht in een dynamisch ICT-landschap

Als organisatie heeft u te maken met diverse bedrijfsprocessen en een verscheidenheid aan applicaties die deze bedrijfsprocessen ondersteunen. Wanneer uw ICT-omgeving niet flexibel ingericht is kan dit de groei van uw bedrijf belemmeren. Data is een van de meest waardevolle bezittingen van uw organisatie. Zowel de efficiëntie als de effectiviteit van bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van betrouwbaar en smart dataverkeer. Snelle en slimme data integratie zorgt ervoor dat gegevens altijd en overal correct en actueel zijn. Dit geldt niet alleen voor interne informatieoverdracht, maar ook voor datacommunicatie tussen uw organisatie en de toeleveranciers, klanten en andere organisaties waarmee u samenwerkt. Intelligente integratie is de sleutel tot succesvolle bedrijfsvoering.

Flexibele integratie van al uw applicaties

Waar traditionele ERP applicaties ooit nieuw en veelbelovend waren, blijken deze steeds vaker achterhaald. De robuuste ERP systemen laten geen ruimte over voor snelle verandering en zijn daarom weinig flexibel, terwijl de steeds complexere ICT-omgevingen juist om integratie en flexibiliteit vragen. In plaats van het steeds verder uitbouwen van ERP specifieke apps en connecties, propageren wij het best-of-breed principe waarbij u voor iedere toepassing de beste oplossing kiest die wij dan via het integratie platform met elkaar laten communiceren.

Van Enterprise Service Bus naar Data Integratie

Een uit verschillende applicaties opgebouwd ICT-landschap vraagt om excellente communicatie tussen informatiebronnen en afnemers. De introductie van een Enterprise Service Bus (ESB) als middleware maakt deze vertaalslag mogelijk. Een modern integratie platform faciliteert distributie, synchronisatie, transformatie en verrijking van data, zodoende wordt samenwerking een dynamisch en natuurlijk geheel. Data integratie is de schakel in de communicatie die de flexibiliteit van uw bedrijfsprocessen optimaliseert en beleidsdoelen behalen makkelijker maakt.

De voordelen van integratie en flexibilisering

Diversificatie van het applicatie landschap heeft de manier waarop we over ERP systemen nadenken veranderd. De technologische evolutie verschuift onze focus van monolithische systemen naar functionele deeloplossingen die aansluiten op de behoeften van uw bedrijf. Flexibilisering en integratie brengen onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  • Reductie van tijd, kosten en resources
  • Best-of-breed mogelijkheden (kies voor iedere toepassing de beste app)
  • Gestroomlijnde datadistributie en -synchronisatie tussen systemen
  • Kleinere impact bij het toevoegen/verwijderen van apps
  • Interne, externe, mobile en cross-platform integratie
  • Schaalbaar aan de hand van de hoeveelheid data en processen

Download de whitepaper ICT+ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden voor data distributie/data synchronisatie in een on-premise, cloud of hybride omgeving? Download onze whitepaper ICT+ERP en ontdek meer.

Download Whitepaper