Data Integratie

Data stromen zijn de bloedvaten van onze automatisering. Data integratie zorgt voor correcte en gesynchroniseerde gegevens.

Data Integratie: correcte en synchrone gegevens

Data is een van de meest waardevolle bezittingen van elke organisatie. Data stroomt als rode bloedlichaampjes door onze systemen. Bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van correcte en actuele gegevens. Data ontstaat op verschillende plaatsen en kent verschillende bronnen. De gegevens stromen in grote hoeveelheden uw systemen binnen. Het overzicht is soms ver te zoeken.

Data integratie, ook wel data integration genoemd, biedt dan uitkomst. Met data integratie zorgt Progaia ervoor dat gegevens uit diverse databronnen en systemen worden gedistribueerd en dat de gegevens correct en gesynchroniseerd zijn.

Data integratie: ESB, ETL, DS, MDM

Integratie technologie en software: alles gekoppeld én toegankelijk

Herkent u het probleem dat gegevens niet up to date of niet voorhanden zijn, waardoor er allerlei extra handelingen nodig zijn en bedrijfsprocessen worden vertraagd? Vaak zijn applicatie-omgevingen in de loop van de jaren uitgedijd en wordt er nog gebruikgemaakt van verouderde technologieën. Met de komst van meerdere applicaties is het van cruciaal belang dat deze verschillende databronnen goed met elkaar communiceren en samenwerken. Een switch naar een modern integratie platform biedt dan uitkomst.

Progaia IT Solutions is uw specialist op het gebied van Data Integratie & Applicatie Integratie (DI & AI) en verzorgt een naadloze integratie en informatie uitwisseling. Wij ontzorgen u door middel van Enterprise Application Integration, ook wel middleware software genoemd. Wij zorgen ervoor dat software systemen aan elkaar geknoopt worden en de uitwisseling van informatie tussen verschillende (bedrijfs-)systemen en applicaties goed geregeld is. Zo is alles gekoppeld én toegankelijk.

Data integration: extract transform load

Goede data integratie oplossingen: wat levert het op?

Data integratie zorgt ervoor dat alle gegevens van verschillende applicaties en systemen correct en gesynchroniseerd zijn. Goede data integratie biedt de volgende voordelen:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Herkent u zich in één of meerdere van de voorgaande (knel-)punten, dan is Data Integratie & Applicatie Integratie als “enabler” van de business onmisbaar. DI & AI zorgen voor de juiste infrastructuur waarbij de functionele processen, zoals orderbeheer en boekhouding, vertaald worden naar efficiënte technische oplossingen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van data solutions? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. Wij denken graag met u mee om tot de beste integratie oplossing voor uw situatie te komen.

Download ons Applicatie Integratie leaflet

Vul de onderstaande gegevens in om de Applicatie Integratie leaflet te downloaden. Uw gegevens zullen niet aan derden worden doorgespeeld.

Applicatie Integratie leaflet