Applicatie integratie

Data stromen zijn de bloedvaten van onze automatisering, integratie zorgt voor correcte en gesynchroniseerde gegevens!

Routeer, synchroniseer en distribueer uw gegevens

Data is een van de meest waardevolle bezittingen van elke organisatie. Data stroomt als rode bloedlichaampjes door onze systemen. Bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van correcte en actuele gegevens. Data ontstaat op verschillende plaatsen en kent verschillende bronnen. De gegevens stromen in grote hoeveelheden uw systemen binnen. Het overzicht is soms ver te zoeken.

Data & Applicatie integratie, ook wel middleware genoemd, biedt dan uitkomst. Met integratie tooling zorgt Progaia ervoor dat gegevens uit diverse databronnen en systemen worden gedistribueerd en dat de gegevens correct en gesynchroniseerd zijn.

Integratie software: alles gekoppeld én toegankelijk

Herkent u het probleem dat gegevens niet up to date of niet voorhanden zijn, waardoor er allerlei extra handelingen nodig zijn en bedrijfsprocessen worden vertraagd? Vaak zijn applicatie-omgevingen in de loop van de jaren uitgedijd en wordt er nog gebruikgemaakt van verouderde technologieën. Met de komst van meerdere applicaties is het van cruciaal belang dat deze verschillende databronnen goed met elkaar communiceren en samenwerken. Een switch naar een modern integratie platform biedt dan uitkomst.

Progaia IT Solutions is uw specialist op het gebied van Data Integratie & Applicatie Integratie (DI & AI) en verzorgt een naadloze integratie en informatie uitwisseling. Wij ontzorgen u door middel van Enterprise Application Integration, ook wel middleware software genoemd. Wij zorgen ervoor dat software systemen aan elkaar geknoopt worden en de uitwisseling van informatie tussen verschillende (bedrijfs-)systemen en applicaties goed geregeld is. Zo is alles gekoppeld én toegankelijk.

Goede data integratie oplossingen: wat levert het op?

Data integratie zorgt ervoor dat alle gegevens van verschillende applicaties en systemen correct en gesynchroniseerd zijn.

Goede data integratie biedt de volgende voordelen:

Real-time verwerking

Altijd en overal actuele en correcte data

Efficiënt bedrijfsproces

Dezelfde gegevens slechts eenmalig invoeren

Workflow en BPM

Naadloze integratie van acties en processtappen

Gegevens uitwisseling

Interne en externe berichten ontvangen/verwerken

Vrijheid qua locatie

Cloud, data-center, on-premise en/of hybride

Best of Breed

Kies de, functioneel, beste oplossing/applicatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Herkent u zich in één of meerdere van de voorgaande punten, dan is Data & Applicatie Integratie als “enabler” van de business onmisbaar. DI & AI zorgen voor de juiste infrastructuur waarbij de functionele processen, zoals orderbeheer en boekhouding, vertaald worden naar efficiënte technische oplossingen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van data solutions? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. Wij denken graag met u mee om tot de beste integratie oplossing voor uw situatie te komen.

Contact