Connect Visie

Connecting People, Business and Media

Onder de noemer CONNECT presenteert Progaia haar visie op de wisselwerking tussen mens en automatisering. Langs deze weg belichten we actuele en toekomstige ontwikkelingen op ICT en Data-Integratie vlak. Maar we kijken ook verder en breder, we proberen de grenzen enigszins te verleggen en los van de dagelijkse beslommeringen een open blik op de toekomst te werpen. Iedere CONNECT presentatie heeft zijn eigen thematiek die vanuit verschillende invalshoeken belicht wordt. Tevens zijn de presentaties een uithangbord voor onze visie op data integratie en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Hieronder vindt u een aantal van onze presentaties, indien het onderwerp u aanspreekt houden wij graag een brainstorm sessie met u om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarbij we onze visie en uw uitdagingen kunnen bespreken.

CONNECT 2021 website imgage

Data makes the World go round

Het is een gevleugelde uitspraak “Money makes the World go round”, tegenwoordig kunnen we beter zeggen “Data makes the World go round”. Data wordt continu rondgepompt door deze systemen en applicaties. Uw bedrijf floreerd met correcte en consistente data.

Progaia kan u, door het inzetten van Data & Applicatie Integratie, helpen om uw bedrijfsprocessen te integreren en te optimaliseren.

PRESENTATIE
2021 - Connect Event - img02

Expanding Scope

Dit betreft een hoog-over presentatie over de ontwikkeling van het ICT landschap van het recente verleden via het heden naar de toekomst.

Hoe ESB zijn intrede heeft gedaan en hoe we van LAN, WAN via Internet naar Cloud gegaan zijn. Waarbij we dit doortrekken naar een situatie waarbij iedere ICT omgeving als het ware rond drijft in een zee van data en continu evolueert en muteert.

PRESENTATIE
2021 - Connect Event - img02

Changing the Mindset

Data is een waardevol gegeven, deze presentatie belicht aspecten als consistentie, integriteit en communicatie hieromtrent.

Aan de orde komen ESB, CDM, MDM en Data-Quality. Echter onderschat niet het belang van visie, de business en mensen op de inrichting van processen. Technologie, communicatie, strategie en rollen raken steeds meer verweven. We gaan van een applicatie perspectief via een corporate perspectief naar een global perspectief.

PRESENTATIE
2021 - Connect Event - img03

Do you Dream in Color

Evolutie, onze leefomgeving en technologische ontwikkelingen zijn continu aan verandering onderhevig. We zijn trendsetter, trendvolger of achterblijver.

De mens heeft veel geleerd in de afgelopen eeuwen maar we doen dingen vooralsnog zelf. We bedenken het, we starten de actie maar wat als we het initiatief uit handen geven. Als Machine Learning en AI zelfstandig acties en beslissingen voor ons gaan nemen?

PRESENTATIE