Integratie oplossingen

Data & Applicatie Integratie, de onmisbare schakels in het integreren van al uw bedrijfsprocessen!

Data het nieuwe goud

Het is een gevleugelde uitspraak “Money makes the World go round”, tegenwoordig kunnen we beter zeggen “Data makes the World go round”. Bedrijfsprocessen worden ondersteund door applicaties welke data genereren, data muteren en data gebruiken. Data wordt continu rondgepompt door deze systemen. Uitwisseling van gegevens tussen de diverse applicaties is niet alleen noodzakelijk binnen de grenzen van uw onderneming maar ook met uw toeleveranciers, klanten en andere organisaties met wie u samenwerkt.

Van gefragmenteerde naar geïntegreerde data

Door de snelle groei van SaaS applicaties en platformen is uw data echter niet zo centraal en gestructureerd als we vaak denken. Iedere applicatie leverancier heeft zijn eigen Cloud oplossing en databases staan in diverse datacenters.

Progaia biedt hier “Data Integratie” en “Applicatie Integratie” als oplossing. Met DI en AI kunt u uw gegevens synchroniseren, routeren, transformeren, verrijken en combineren. Zodoende hoeft u gegevens niet meermalig in te voeren en zijn in alle systemen de juiste gegevens voorhanden. Bijvoorbeeld een klant die in het CRM aangemaakt is, wordt direct gesynchroniseerd met uw ERP en financiële systeem. Of een e-commerce order wordt direct afgeboekt in het PIM en toegevoegd aan het logistieke proces.

Enterprise Service Bus

Routeer, distribueer en synchroniseer uw gegevens

Applicatie Integratie

Uw bedrijfsproces strekt zich uit over meerdere applicaties

Data Quality

Een DQ proces plus Data Stewards bewaken uw data

Master Data Management

Al uw gegevens zijn correct, centraal en consistent

THE INTEGRATION ENGINEERS

Wij vinden het belangrijk om u de juiste en passende integratie oplossing te kunnen bieden. Onze tooling hiervoor beslaat een breed spectrum qua functionaliteit. Afhankelijk van uw wensen selecteren en implementeren we de voor u beste oplossing. Onze tooling is schaalbaar en kan geconfigureerd worden naar uw wensen en eisen, zodat deze zowel op technisch, functioneel als financieel vlak aansluit bij uw behoeften.

Progaia IT Solutions heeft de juiste kennis en ervaring in huis om samen met u, uw integratie project tot een succes te maken. Wij analyseren, bouwen en implementeren de integratie behoefte naar uw wens, of dit nu interne koppelingen zijn of koppelingen met externe partijen, waarbij er geen verschil is tussen “on-premise” of in de “cloud”. Na de bouw kunnen wij u ontzorgen met een voor u op maat gesneden beheer oplossing.

Vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Direct contact ›