Over ons

Progaia IT Solutions “The Integration Engineers” is met ruim 20 jaar ervaring uw specialist op het gebied van integratie in de breedste zin van het woord. Applicatie Integratie, Data Integratie, Big Data, Data Warehouse en Internet of Things zijn daarvan enkele voorbeelden. Wij verzorgen de integratie van uw IT-landschap en zijn de toegang tot meer overzicht en orde in uw bedrijf.

Wat doen we?

Progaia helpt organisaties om “connected” te worden. Dat betekent dat we applicaties, bedrijfsprocessen en data integreren en systemen naadloos met elkaar koppelen, ongeacht of deze on-premise of in de cloud draaien. Ook nemen we hierin systemen van derden mee, denk aan bijvoorbeeld: leveranciers, klanten en transporteurs. Daarnaast bezitten organisaties grote hoeveelheden data waarvan de kwaliteit vaak te wensen over laat. Wij helpen deze data opschonen, verrijken en structureren. Op deze biedt de data een significante meerwaarde voor de organisatie. Zo is alles gekoppeld én toegankelijk.

Bekijk onze integratie oplossingen ›

Hoe gaan we te werk?

We gaan geen uitdaging uit de weg

Onze aanpak is projectmatig en pragmatisch; we streven in een zo kort mogelijke tijd naar de beste IT-oplossing. Hierbij gaan we uitdagingen zeker niet uit de weg. We nemen de tijd om goed naar u te luisteren en bevragen u kritisch over de zaken die u zou willen verbeteren. Met een frisse blik kijken we hoe uw bedrijf in elkaar zit en welke systemen wij kunnen koppelen, automatiseren en moderniseren. Of dit nu softwaresystemen, communicatietools of fysieke processen zijn. Resultaat? Een applicatielandschap dat overzichtelijk én future proof is, waarbij er minder menselijke handelingen nodig zijn. Zo wint u aan efficiëntie en bespaart u tijd, waardoor u kunt doen waar u écht goed in ben.

Onze dataspecialisten helpen u graag de kwaliteit van uw data te verbeteren

Wat mag u van ons verwachten?

Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij het volledige traject van het opzetten van een toekomstbestendige applicatiestructuur, tot aan de analyse, ontwikkeling, implementatie en nazorg in de vorm van een service level agreement.

Heeft uw organisatie een eigen ontwikkelstaf? Dan leiden wij u op in het gebruik van onze tooling en delen wij onze design patterns, zoals het gebruik van een CDM en foutafhandeling, met u. Voor het uitvoeren van grotere projecten bieden we tevens additionele ondersteuning. In alle gevallen ontvangt u voorafgaand aan onze werkzaamheden uiteraard een duidelijke en heldere offerte.

Bekijk al onze experts ›

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Direct contact ›

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt de whitepaper ‘Applicatie integratie’ binnen een paar minuten in uw mailbox!

Whitepaper - ICT ERP