Integratie technologieën

De passende integratie oplossing voor uw specifieke situatie en wensen!

Bij Progaia helpen onze experts passende data-oplossingen te vinden voor uw bedrijf

Flexibele integratie oplossingen

Het klinkt bijna als “Animal Farm” maar het is een feit dat niet ieder bedrijf gelijk is. Niet gelijk qua omvang, qua data verkeer, qua aantal applicaties en qua bedrijfsproces. De gemeenschappelijke deler is dat we allemaal gegevens willen uitwisselen tussen de diverse applicaties en partijen. Dit kan zijn binnen de grenzen van uw eigen onderneming en/of met derden zoals: toeleveranciers, transporteurs, klanten en andere organisaties met wie u samenwerkt.

Omdat de wensen en eisen verschillend zijn, brengen we eerst uw situatie in kaart. Dit geeft ons de mogelijkheid om de voor u passende oplossing te implementeren die precies aansluit op uw behoefte. Met de tooling die we hiervoor gebruiken kunnen we van recht toe recht aan oplossingen tot aan complexe functionaliteit realiseren.

De aandachtsgebieden

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u behoefte heeft aan een integratie oplossing, hieronder een aantal voorbeelden:

  • Gegevens distribueren en synchroniseren tussen een CRM + ERP + FIN
  • Web-order doorvoeren in ERP, factuur boeken en voorraad bijwerken
  • Het logistieke proces aansturen (transport/ontvangsten/verzendingen)
  • Gegevens uit diverse SaaS applicaties combineren voor DW of BI tool
  • Uw data integriteit bewaken via Data Quality of Master Data Management

Dit zijn slechts een handvol voorbeelden, uw scenario kan in meer of mindere mate uniek of standaard zijn. Als uw bedrijfsproces het toelaat, kunt u met een relatief eenvoudige oplossing uit de voeten. Bij meer complexe situaties of maatwerk koppelingen zal een flexibelere oplossing met bredere functionaliteit beter aansluiten op uw behoefte. Onze integratie tooling en expertise geeft hier handen en voeten aan.

Open-source

Flexibele, open-source cloud oplossing voor de meer complexe/maatwerk koppelingen

Open-source software is computerprogrammatuur die de gebruiker licentievrij kan gebruiken om de broncode te bestuderen, aan te passen, te verbeteren, te verspreiden of te implementeren. Wij hebben de kennis en expertise om met deze source-code snel oplossingen te realiseren.

Cloud-platform

Cloud based, product voor de stroomlijning van uw “order to cash” proces

Cloudgebaseerd iPaaS integratieplatform waarmee integratiestromen gecreëerd kunnen worden via een grafische gebruikersinterface zonder code te hoeven ontwikkelen. U kunt volledig ontzorgd worden qua infrastructuur, maar ook in uw eigen omgeving “hosten“.

Integratie-platform

Oplossing met brede functionaliteit van Data Integration tot Data Governance

Moderne integratie platforms bieden een breed scala aan functionaliteit. Vanuit een eenduidige interface kan een diversiteit aan processen en datastromen gefaciliteerd worden. Hierbij kan zowel de routering als de inhoud van de data gemanaged worden.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat onze experts voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact