Applicatie Integratie whitepaper

Alle applicaties binnen uw bedrijfsprocessen integreren? HRM, CRM, WMS, DW en andere systemen moeiteloos synchroniseren via één betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en tijdbesparend platform? Ontdek de verschillende mogelijkheden met onze whitepaper Applicatie Integratie. Vul onderstaand formulier in en u ontvangt de whitepaper applicatie integratie direct per mail.

Applicatie Integratie booklet

Flexibele integratie van al uw applicaties

Oorspronkelijk gebruikten organisaties maar een paar applicaties voor hun bedrijfsvoering, bijvoorbeeld een ERP en een financieel systeem met een 1:1 koppeling daartussen. Die tijd is voorbij. Tegenwoordig worden de meeste bedrijfsbrede processen door meerdere applicaties ondersteund. Daarnaast voegen moderne softwaresystemen steeds meer data toe. Hierdoor wordt databeheer steeds complexer en dit brengt risico’s met zich mee zoals foutieve data en geen inzicht en controle over uw dataflow. Daarnaast zijn legacy systemen en 1:1 koppelingen niet gebruiksvriendelijk en erg tijdrovend. Progaia implementeert softwareoplossingen om applicaties efficiënt te integreren en uw ICT-omgeving te optimaliseren.

Toekomstzekere integratie binnen en buiten de organisatie

Onze softwareoplossingen zijn gericht op het faciliteren van datakwaliteit processen en het stroomlijnen van dataverkeer tussen interne en externe applicaties. Op deze manier bent u niet alleen klaar voor toekomstige technologische ontwikkelingen, maar kunt u ook eenvoudig anticiperen op veranderingen in uw bedrijfsvoering. De Enterprise Service Bus staat hierbij centraal: een middleware laag die 1:1 koppelingen de wereld uit helpt. Een integratie platform stroomlijnt, distribueert, synchroniseert en controleert de dataflow binnen uw bedrijfsprocessen en applicaties, zodoende blijft u “in control”.

Enterprise Service Bus (ESB)

Het middel om op een eenvoudige, schaalbare wijze uw datastromen in te richten, waarbij berichten 1:n via de ESB gedistribueerd worden naar de gewenste locatie(‘s) binnen of buiten uw bedrijf. Traditionele, tijdrovende 1:1 koppelingen behoren tot het verleden.

Data Quality (DQ)

Krijg controle over uw data door het inrichten van een datakwaliteitsproces. Door (semi-)geautomatiseerd opschonen en corrigeren worden datakwaliteitsproblemen verholpen en voorkomen. Uw organisatie kan vertrouwen op betrouwbare data en u bent tevens AVG-proof.

Master Data Management (MDM)

Correcte data, consistente data en gecentraliseerde data. Uniformiteit in optima forma! Met MDM garandeert u de inhoudelijke correctheid van uw data en heeft u inzicht in waar entiteiten opgeslagen en onderhouden worden.

Canonical Data Model (CDM)

Eén overkoepelend data-schema als referentie voor alle applicaties, connecties en berichten. Complexiteit structureren in een gefragmenteerde ICT-omgeving! Orkestreer zelf het datagedrag; kies voor een samenvoeging/opeenstapeling van alle afzonderlijke data-schema’s of definieer een custom corporate datamodel.

Download de whitepaper applicatie integratie

Benieuwd hoe deze technologieën uw bedrijfsprocessen kunnen ondersteunen, integratie versimpelen en uw organisatie klaarstomen voor de toekomst in een dynamische en complexe ICT-wereld? Vraag dan nu onze Whitepaper Applicatie Integratie aan.

Download Whitepaper

Applicatie Integratie - 2021 whitepaper