Warmteservice – verwarming-sanitair-installatiemateriaal

Warmteservice is een familiebedrijf met 450 medewerkers, 73 vestigingen door heel Nederland, een pakket-distributiecentrum in Zaandam, klantenservice in Purmerend en een hoofdkantoor in Amsterdam. Zij leveren een groot assortiment cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal en elektra. Vanwege het uitgebreide assortiment en professionele advies weten installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers ze eenvoudig te vinden.

 Keten integratie

Progaia is de implementatiepartner van Warmteservice voor al hun integratie oplossingen. Hiervoor wordt de Talend Open Source versie ingezet en zal Progaia, Warmteservice zoveel mogelijk ontzorgen in de ontwikkeling en implementatie hiervan.

De eerste fase behelst het vervangen van het huidige integratie platform door het platform van Talend. Dit betekent het implementeren van de nieuwe Talend omgeving, het overbouwen van de bestaande koppelingen (binnen en buiten de huidige omgeving) en het opzetten van een flexibele, toekomstzekere structuur. Denk hierbij aan koppelingen met e-commerce, KvK, PostNL, Amazon, pinautomaat, logistiek, orderverwerking, etc. In een volgende fase zal Talend verder uitgerold worden voor alle integraties binnen de organisatie en met externe partijen.

Product naam: TOS (Talend open Source)

Product type: Keten Integratie

Aantal koppelingen: 12  (1 of meerdere berichttypen per koppeling)

Aantal berichten: +/-  200 per dag

Infrastructuur: On-premise

Infra vorm: Scheduled data integration jobs + Realtime ESB

Applicaties: Hybris, BC

Branche: Groothandel (BtC)

Website Warmteservice