ATM Moerdijk

ATM is een verwerker van gevaarlijk afval, opgericht in 1982 en gevestigd op Haven-en Industrieterrein Moerdijk. 24/7 verwerken we met 210 medewerkers circa 1,9 miljoen ton afvalstof per jaar waarvan we 95% weer geschikt maken voor hergebruik.

Met 4 vestigingen, waaronder verkoopkantoren in België, Duitsland en Spanje, maken we onderdeel uit van Renewi. Het afval wordt aangeleverd middels vrachtwagens en schepen. ATM is namelijk gelegen aan het Hollandsch Diep. Naast het verwerken van gevaarlijk afval ontvangen we aan onze steiger ook tankschepen om deze vervolgens te reinigen en te ontgassen in onze scheepsreiniging- en ontgassingsinstallatie.

 Integratie oplossingen

Bij ATM is Talend in 2017 geïntroduceerd als integratieplatform. Het platform wordt op verschillende manieren gebruikt om de communicatie met externe partijen te verzorgen. Afvalmeldingen van ATM worden via Talend verstuurd naar Rijkswaterstaat. Daarnaast worden binnenkomende begeleidingsbrieven via Talend weggeschreven in de backendapplicatie van ATM, en ook de communicatie van Elektronische Begeleidingsbrief Afval (EBA)-weegbevestigingen verloopt via het platform.

Product naam: Talend Data Services Platform

Product type: ESB

Aantal koppelingen: 6  (1 of meerdere berichttypen per koppeling)

Aantal berichten:  100+ per dag

Infrastructuur: on premise

Infra vorm: real-time

Applicaties: GIS (in-house ERP), EBA

Branche: Afvalverwerking

Website ATM Moerdijk