Progaia levert IT resources op basis van de volgende diensten: consultancy, detachering en detavast. Detachering vanuit Progaia IT Solutions is de tijdelijke inzet van onze eigen medewerkers op uw project. De periode van onze inzet kan variƫren van een paar weken tot een aantal jaar, afhankelijk van het vraagstuk. Detachering is een ideale manier om uitval of werkdruk binnen uw eigen ontwikkelteam op te vangen.

Detavast “de goede kandidaat op de goede plek”.

Progaia IT Solutions richt zich in specifieke gevallen op het invullen van moeilijk te vinden IT vacatures. Als de goede kandidaat voor een vacature niet gevonden kan worden dan heeft Progaia de expertise om een kandidaat voor u te zoeken, selecteren en op te leiden. Dit gebeurt op detavast basis, in overleg met de opdrachtgever. De kandidaat komt initieel in dienst bij Progaia en krijgt van ons zijn opleiding.

De Progaia (Progress) opleiding is een begeleide zelfstudie, waarbij de modules in overleg met de klant bepaald worden. Na het afronden van de opleiding wordt de kandidaat geplaatst bij de klant die hem, na een overeengekomen periode, in dienst neemt.

In de loop van de jaren heeft Progaia zo’n 200+ kandidaten succesvol geplaatst bij klanten.

Zie de onderstaande pagina’s om een beter beeld van onze activiteiten te krijgen: