Mario de Jager

Directeur

Mario startte zijn carrière in de IT al rond zijn 20e. Hij vervulde diverse rollen; van software ontwikkeling, projectleiding, tot commerciële functies bij grote softwarebedrijven. Hij startte 26 jaar geleden Progaia samen met een compagnon waarbij Mario zich richtte op sales en marketing. Progaia transformeerde van een detacheerder naar een project georiënteerde organisatie waarbij ook softwareontwikkeling werd vervangen door Integratie.

Hij is gegeven zijn brede ervaring in IT een goede gesprekspartner voor potentiële klanten en zet dit in om voor ieder klant een passende oplossing te vinden. Intern geeft hij richting aan de toekomst van Progaia en doet dit door voeling te houden met wat er bij collega’s in de organisatie speelt. Zijn vrije tijd vult hij onder andere met sporten (voetbal en fitness) Dit helpt hem zowel lichamelijk als geestelijk fit te blijven  “Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Werken met Mario?

Neem contact met ons op ›

 

Mario is gegeven zijn brede ervaring in IT een goede gesprekspartner voor potentiële klanten en zet dit in om voor ieder klant een passende oplossing te vinden.