Integratie oplossingen

De passende integratie software voor uw specifieke situatie en wensen!

DRIE INTEGRATIE PRODUCTEN

Het klinkt bijna als “Animal Farm” maar het is een feit dat niet ieder bedrijf gelijk is. Niet gelijk qua omvang, qua data verkeer, qua aantal applicaties en qua bedrijfsproces. De gemeenschappelijke deler is dat we allemaal gegevens willen uitwisselen tussen de diverse applicaties en partijen. Dit kan zijn binnen de grenzen van uw eigen onderneming en/of met derden zoals: toeleveranciers, transporteurs, klanten en andere organisaties met wie u samenwerkt.

Omdat de wensen en eisen verschillend zijn hebben we drie verschillende producten voor verschillende situaties. Dit geeft ons de mogelijkheid om het voor u passende product te implementeren dat precies past op uw situatie. Onze drie producten hebben naast de standaard integratie functionaliteit  ieder hun eigen sterke punten welke de keuze bepalen:

DE AANDACHTSGEBIEDEN

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u behoefte heeft aan een integratie product/oplossing, hieronder een aantal voorbeelden:

Dit zijn slechts een handvol voorbeelden, uw scenario kan in meer of mindere mate uniek of standaard zijn. Als uw bedrijfsproces het toelaat kunt u met een relatief eenvoudig product uit de voeten. Bij meer complexe situaties of maatwerk koppelingen zal een flexibeler product met  bredere functionaliteit beter aansluiten op uw behoefte. Onze proposities zijn hier een afspiegeling van en omvatten de volgende drie niveaus; “Basic”, “Advanced” of “Platform”.

Om te bepalen welk product het beste bij u past hebben we een achttal aandachtsgebieden benoemd. Deze zijn bedoeld om af te tasten wat voor uw situatie de belangrijke punten zijn. Deze punten matchen we dan met de sterke punten van ieder product om de voor u passende oplossing te bepalen, deze aandachtsgebieden zijn:

Ieder product heeft een cirkel diagram waarbij de kleur van de bollen de sterke punten weergeeft: groen = sterk punt / blauw = standaard functionaliteit / grijs = niet de primaire focus

PRODUCT 1 – BASIC

Onze “Basic” propositie is vooral bedoeld voor situaties waarbij het synchroniseren en distribueren van gegevens de belangrijkste prioriteit is. Denk dan aan standaard ESB functionaliteit met 1:n routing. Dit kan binnen het eigen ICT landschap (tussen applicaties onderling) of met derden. Dit is een volledig Cloud Based product en kan gehost worden binnen uw eigen infrastructuur.

Het licentiemodel biedt een lage instap qua kosten en is gebaseerd op een abonnementsmodel met een vast- en variabel component gebaseerd op de omvang van het dataverkeer. Dit product is geschikt voor de kleine tot middelgrote bedrijven die een zorgeloze oplossing zoeken welke de eigen infrastructuur en organisatie nauwelijks belast.

Voor de implementatie hiervan gebruiken we tooling van de leverancier: Alumio

PRODUCT 2 – ADVANCED

Onze “Advanced” propositie gaat verder waar “Basic” stopt en dan met name qua flexibiliteit. We denken hier nog steeds aan ESB en ETL maar dan gericht op de meer complexe situaties waar flexibiliteit gewenst is. Denk dan aan geavanceerde transformaties, multi cloud routing of run-time validaties. Ook hier is de implementatie- en realisatietijd kort en zal de doorlooptijd vooral bepaald worden door het aantal en de complexiteit van de te bouwen koppelingen.

Het licentiemodel is op abonnementsbasis en heeft een vast- en variabel component gebaseerd op de omvang van het dataverkeer. Vanwege de schaalbaarheid en flexibiliteit is dit product geschikt voor een brede groep organisaties. Van middelgrote tot Enterprise organisaties biedt “Advanced” een stabiele oplossing die alle integratie behoeften van de organisatie ondersteunt. Tevens biedt het product “Advanced” een naadloze doorgroeimogelijkheid naar “Platform”.

Voor de implementatie hiervan gebruiken we onze eigen open source tooling: TOS-Cloud

PRODUCT 3 – PLATFORM

Onze “Platform” propositie is gericht op organisaties waar integratie een strategisch onderdeel van het ICT beleid is. De beschikbaarheid en correctheid van gegevens is essentieel voor de bedrijfsvoering. Het integratie platform is een onmisbare component in de primaire bedrijfsvoering. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en stabiliteit optimaal zijn en er zowel support vanuit Progaia als van de product leverancier is. Tevens kunt u een “Data Governance” proces inrichten dat de integriteit van uw data bewaakt en de diverse rollen zoals “Devops”, “Data-prep” en “Data Stewardship” ondersteunt.

De licentie is een abonnementsmodel op jaarbasis waarbij de keuze en configuratie van het platform de uiteindelijke kosten bepalen. Primair denken we hier aan de grotere en Enterprise klanten die binnen één product hun hele data verkeer willen inrichten, controleren en beheren.

Voor de implementatie hiervan gebruiken we tooling van de leverancier: Talend

Wat is uw integratie uitdaging?

Wij staan voor u klaar om uw uitdaging te vertalen naar een oplossing.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.