Privé en zakelijk worden onze activiteiten steeds vaker aangestuurd door mobiele apps en berichten. In house kunnen we nog uit de voeten met bijvoorbeeld een traditionele ERP applicatie maar ook daar is de roep om mobiele oplossingen voor buitendienst medewerkers of thuiswerken aanwezig. Daarnaast is ook de communicatie tussen leverancier, onderneming en klant aan verandering onderhevig en zal dit steeds vaker plaatsvinden via bijvoorbeeld een mobiele app.

Cloud enabled

Hiermee bedoelen we dat uw core applicatie via het web benaderd kan worden zodat deze overal en op ieder device beschikbaar is. Waarbij via additionele apps (deel-)functionaliteit beschikbaar wordt gesteld voor op een tablet of smartphone, . . . wellicht BPM gestuurd.

Mobile platform

Gezien de razendsnelle groei van smartphone gebruikers met internet toegang wordt ook de ontsluiting van uw webapplicatie naar mobiel bijzonder belangrijk. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken NODE, HTML5 en AJAX zijn wij in staat om een applicatie moeiteloos beschikbaar te maken voor de smartphone. Werken met een mobiele oplossing stroomlijnt het werk (in het veld) en vereenvoudigt de verwerking van gegevens, het resultaat is slimmer en efficiënter werken.

The Internet of Things

Kreten als “big data” en “event processing” zijn de sleutelwoorden voor de komende jaren. Het combineren van global, social en business data met event processing biedt nieuwe mogelijkheden. Onderstaande aspecten spelen hierbij een rol;

  • Alles is met elkaar verbonden
  • Data verzamelen, analyseren en activeren
  • Definieer data gerelateerde events
  • Het goede event op het goede moment

Progaia faciliteert

Wij werken samen met partners die “cutting edge” producten leveren op het vlak van integratie, event processing en mobiele toepassingen.
Informeer bij ons naar de eindeloze mogelijkheden die deze oplossingen bieden.