Vacature integratie specialist

Wij zijn op zoek naar een Junior of Medior Integratie specialist

Wil jij een vliegende (door-)start binnen de IT? Wil je dit gaan doen in een organisatie waar collegialiteit centraal staat en waar je verantwoordelijk gaat worden voor integratie oplossingen bij klanten? Reageer snel en laat je opleiden of omscholen tot Integratie Consultant!

In deze uitdagende functie ga je samenwerken met collega professionals op het gebied van proces- data- en systeemintegratie. In een op maat gemaakte training, waar zowel e-learning als training on the job centraal staat, leer je om met de allernieuwste (én slimme) technologieën bedrijfskritische applicaties onderling te integreren.

Met je communicatieve vaardigheden breng jij, in samenspraak met de projectmanager, de wensen van de klant in kaart. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de daadwerkelijke implementatie van de integratieoplossingen. Het onderscheidend vermogen lever jij door maatwerk te leveren, niet alleen op technisch vlak maar ook in het advies dat je geeft. Na de implementatie blijf jij namelijk hét aanspreekpunt voor de desbetreffende klanten. Door je kennis en klantgerichte houding zorg je voor het meest optimale eindresultaat!

Progaia heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Software Integratie en IT Development. Progaia richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van IT architectuur en integratie voor top 500 bedrijven zowel nationaal als internationaal.

Je voornaamste taken zijn
Functie-eisen
Wat bieden wij
Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreid CV op rst@progaia.nl.
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met onze contactpersoon, Renate Stavast.
Telefoonnummer: 078 – 611 98 75

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.