Stichting Roparun organiseert jaarlijks een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Progaia levert in deze sponsoring via shirts. Door middel van een bijdrage wordt het logo van Progaia op de shirts van CCS afgedrukt.
Website stichting Roparun

 

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is in 2002 opgericht en doet aan fondswerving voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Progaia is adverteerder door middel van een jaarlijkse bijdrage.
Website KiKa

 

Het Ronald McDonald Kinderfonds vormt de overkoepelende organisatie van de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers, Vakantie en Sport. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij hun zieke kind in het ziekenhuis of revalidatiecentrum om zo dicht bij elkaar te zijn. Progaia levert een jaarlijkse bijdrage in de vorm van een donatie.
Website Ronald McDonald

 

De Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN) is met de hulp van diverse Nederlandse bedrijven in 1993 opgericht en werkt landelijk. De Stichting heeft als doel het organiseren van projecten die het geestelijk en maatschappelijk welzijn bevorderen van mensen met een verstandelijke beperking, chronisch zieken en ouderen. Progaia levert een jaarlijkse bijdrage in de vorm van een donatie.
Website SWGN

 

Stichting Vrienden van het Sophia is de fondsenwervende instelling van het Sophia. Stichting Vrienden financiert met hulp van donateurs/gevers extra wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Progaia levert een jaarlijkse bijdrage in de vorm van een donatie voor de kerstactie “Lichtjes voor Sophia”. Daarnaast verzorgen wij ook een deelname aan ‘Sprinting Sophia’. Hier worden zieke kinderen uitgenodigd om in een spannende auto over een circuit te rijden. Ouders gaan dan mee en in de avond is er een barbecue.
Website Vrienden van het Sophia