The Integration Engineers

 Het is onze uitdaging uw  data-stromen naadloos te verbinden en de data-integriteit te bewaken.

 Data toegankelijk en verbonden

Data wordt steeds belangrijker in onze digitaliserende wereld. Het is van onschatbare waarde voor het verbeteren van dienstverlening: processen verlopen soepel en efficiënt. Correcte en consistente data verbindt mensen én systemen, voorkomt verspilling, bespaart tijd en energie. Dat is óntzettend waardevol. Niet alleen om besluiten te nemen, maar vooral ook om voorbereid te zijn op veranderingen in de toekomst.

 Data inzetten voor bedrijfsdoelstellingen

Tegelijkertijd is het beheren, integreren en interpreteren van data voor veel organisaties een toenemend probleem. Iedere twee jaar verdubbelt de data die we wereldwijd opslaan. Het verwerken van data wordt alleen maar complexer. Om deze doeltreffend in te zetten voor de bedrijfsdoelstellingen zijn verbinders nodig. Mensen, organisaties en technieken die data toegankelijk, inzichtelijk en hanteerbaar maken. Progaia is zo’n verbinder. Progaia staat naast jou als ondernemer en kijkt mét jou vooruit naar de IT van morgen. Samen komen we tot oplossingen die jouw IT-landschap verbinden.

 Kennis van zaken

Onze consultants maken zich jouw vraagstuk snel eigen en kennen alle mogelijkheden om jouw organisatie connected te maken. Ze denken graag met je mee over de toekomst, zijn er wanneer je ze nodig hebt en leveren snel waarde voor jouw bedrijf. Koppelingen en datavraagstukken hebben voor ons geen verrassingen: we hebben meer dan 25 jaar ervaring, kennen de nieuwste pakketten en technieken én volgen innovaties op de voet. Business-critical processen zijn bij ons in goede handen. Onze mensen kenmerken zich door hun hartelijke benadering en klantgerichte instelling. Dat merkt iedereen die met ons samenwerkt. Zeggen is doen: daar kan je op rekenen.

 Toekomstbestendige oplossingen

De consultants van Progaia zijn thuis in state-of-the-art oplossingen als Talend en Alumio, maar passen ook andere technieken toe voor het integreren, koppelen en beheren van data. Voor iedere situatie weten we de juiste oplossing te realiseren. Hierbij denken we altijd toekomstgericht: hoe ziet jouw IT-landschap er over enkele jaren uit? Zijn nieuwe features makkelijk te ontsluiten? Kunnen andere applicaties worden aangesloten op de data-uitwisseling? Is de datakwaliteit op orde? Door hierover bij aanvang na te denken, is de oplossing toekomstbestendig.

Het verbinden van applicaties, databronnen en processen is ons vak.

 Waarmee kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek!


 FAQ’s:

Waarom Progaia als implementatie partner?

Progaia is partner van 2 integratie platform leveranciers en heeft daarnaast nog een open-source oplossing in de portefeuille. Dit biedt voldoende keuzeopties om de passende oplossing voor u te bepalen. Hierbij spelen de gewenste functionaliteit, de omvang en hoeveelheid van de berichten en de complexiteit van de omgeving een rol.

Waarom spreken we van een Integratie platform i.p.v. ESB?

Middleware, ESB en ETL zijn de buzzwords waarmee data-integratie gestart is, vaak nog on-premise. Echter uw primaire business-proces loopt waarschijnlijk over meerdere applicaties en omgevingen (on-premise/cloud/hybride). Een modern Integratie platform faciliteert u hierin middels technieken zoals; Applicatie Integratie, Data Quality, Pipeline Designer, API Builder, Graphical User-interface, etc.