De ontwikkeling en implementatie van software met Progress OpenEdge en aanverwante Progress producten is één van de pijlers van Progaia.
Onze kennis strekt zich uit van character, procedureel, gui en event-driven tot OO architectuur. Wij bieden Progress expertise aan in de vorm van consultancy, detachering en opleiding.

Progress

Met haar PaaS strategie bevestigt Progress haar intenties om zich volledig te richten op de ontwikkeling van applicaties voor de cloud. Applicaties die op any device, any datasource, any cloud of on-premise kunnen draaien.
Hiervoor biedt Progress onder de noemer Pacific de volgende producten; OpenEdge BPM, Corticon, Rollbase en DataDirect.

User Interface

Na de overname van UI component leverancier Telerik beschikt Progress over uitgebreide mogelijkheden applicaties te voorzien van een geavanceerde user experience. Bij het web-enablen van uw OpenEdge applicatie kunt u gebruikmaken van .Net of HTML5 componenten.

Business Logica

Progress biedt naast de Advanced Business Language (ABL) de mogelijkheid om in server side Javascript te programmeren. Met geavanceerde tools voor BPM kunnen processen worden gedefinieerd die leidend worden voor de uitvoering van de applicatie. Een business rules engine (Corticon) completeert de business laag met mogelijkheden om logica door business users buiten de applicatie te laten definiëren.

Connectiviteit

Progress biedt naast haar eigen database mogelijkheden om met andere DataSources te koppelen zowel on-premise als in de cloud. Of het nu gaat over relationele databases zoals Oracle, Microsoft SQL Server, DB2, SAP, Sybase of My SQL of andere DataSources zoals EDI, Flat files of XML messaging, Progress biedt al deze koppelingen aan via één standaard interface.

Progaia en Progress

Progaia IT Solutions is een van de eerste Progress Partners in de Benelux met jarenlange ervaring met dit platform.
Wij helpen onze relaties met:

  • Audits en consultancy
  • Ontwikkelcapaciteit
  • Opleidingen
  • Recruitment
  • Moderniseren